Politika

Šarović: Neka nas Božić podsjeti na moć čistog srca, pravdoljublja i istinske vjere

Čuvajmo jedni druge a posebno svoje porodice i uvijek, a posebno danas podijelimo sa svojim najmilijim ono najbolje i najljepše u nama, poručuje se u Šarovićevoj čestitki.

Mirko Šarović - Blogspot.com

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović čestitao je Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpskom Porfiriju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti praznik Hristovog rođenja – Božić, sa željom da ovaj najradosniji hrišćanski praznik svima donese mir, sreću i nadu da će vrijeme koje dolazi biti obilježeno istinskim hrišćanskim vrijednostima, prenosi Avaz.

– Neka nam ovaj sveti praznik rađanja novog života osvijetli dušu i podsjeti nas na najvažniju moć – moć čistog srca, pravdoljublja i istinske vjere – poručio je Šarović u čestitki.

– Božić je praznik koji sa sobom nosi posebnu duhovnu poruku, poruku koja nas podsjeća koliko je važno da slijedimo Hristov časni put, popločan čvrstim hrišćanskim vrlinama. Samo taj put, put Hristove istine, ljubavi i mudrosti, garant je našeg opstanka, napretka i budućnosti, nasuprot strahu, lutanju i izgubljenim ljudskim vrijednostima.

Čuvajmo jedni druge a posebno svoje porodice i uvijek, a posebno danas podijelimo sa svojim najmilijim ono najbolje i najljepše u nama – poručuje se u Šarovićevoj čestitki u kojoj se zaključuje:

Mir Božiji, Hristos se rodi!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh