Politika

Novalić se pohvalio brojem lajkova na Facebooku, kaže da mu nisu pomagali botovi

Premijer Vlade FBiH Fadil Novalić proteklih je mjeseci intenzivirao angažman na svojoj službenoj stranici na društvenoj mreži Facebook, a danas se javno pohvalio rezultatima tog angažmana.

Fadil Novalić - Fena

Novalić se na Facebooku zahvalio svojim pratiteljima “za doprinos rezultatima ostvarenim tokom četiri mjeseca intenziviranog djelovanja na Facebooku”.

“Uz vašu pomoć, a ne uz pomoć bugarskih botova kao neki, ostvario sam preko 150 hiljada reakcija na svojim objavama, preko tri miliona pregleda na videima i ukupan doseg od preko osam miliona”, napisao je Novalić.

Dragi građani i pratitelji, želim vam se zahvaliti za doprinos rezultatima ostvarenim tokom 4 mjeseca intenziviranog…

Kako je dodao, pitanja koja su mu upućivali pratitelji pomogla su mu prepoznati jake i slabe tačke rada Vlade.

“Potrudio sam se odgovoriti na njih u Facebook Live obraćanjima. U 2022. godini ćemo nastaviti sa radom jer je vaš angažman i interes dokaz da smo na pravom putu. Hvala vam i radujem se nastavku našeg druženja”, poručio je Novalić, piše Klix.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh