Politika

Stanivuković se oglasio nakon završene prve godine mandata: Večernja šetnja sa mojim saborcima

Kažu da su zadovoljni sa onim što je urađeno u Banjoj Luci u prvoj godini mandata i da vjeruju da ćemo na ovaj način raditi u cijeloj RS, nakon pobjede koja će se desiti u oktobru 2022. godine, napisao je Stanivuković.

Draško Stanivuković Facebook

Draško Stanivuković ušao je u drugu godinu svog mandata gradonačelnika Banje Luke. Danas je stranka kojoj pripada PDP saopćila da je mnogo toga napravljeno u ovoj godini, piše Avaz.

Večeras se oglasio i Stanivuković.

– Kažu da su zadovoljni sa onim što je urađeno u Banjoj Luci u prvoj godini mandata i da vjeruju da ćemo na ovaj način raditi u cijeloj Republici Srpskoj, nakon pobjede koja će se desiti u oktobru 2022. godine. Večernja šetnja sa mojim saborcima – napisao je Stanivuković uz fotografiju s liderom PDP-a Branislavom Borenovićem i Jelenom Trivić, poslanica PDP-a u NSRS.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh