Politika

Vojin Mijatović u Švedskoj sa tamošnjim socijaldemokratima

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a danas u Goteborgu se sastao sa švedskim socijaldemokratima.

Vojin Mijatović u Švedskoj sa tamošnjim socijaldemokratima - Nap.ba

“Sjajan razgovor sa Johan Buser, poslanikom u Švedskom Parlamentu i predsjedavajućim švedske delegacije u OSCE. Također na sastanku i Berta Hoti članica gradske Vlade Goteborga, kao i naš Dženan Čišija član rukovodstva švedskih socijaldemokrata u Goteborgu”, objavio je Mijatović.

Ahmed Husagić predsjednik Pokreta Snaga domovine sastao se u Štokholmu i Orebru sa švedskim političarima i političarkama koji vode porijeklo iz Bosne i Hercegovine. Na svim sastancima razgovarano je o aktuelnim političkim temama kao i mogućoj pomoći Švedske. Denis Begić član švedskog parlamenta je istakao da Bosna i Hercegovina ima podršku Švedske i da će on učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi trenutna situacija u domovini bila prevaziđena.

Naš fokus su fer i korektni izbori 2022. godine i u toj namjeri ćemo imati pomoć naših prijatelja iz Švedske, objava je Mijatovića, prenosi Nap.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh