Politika

Nikšić: Žestoko se kajem što je SDP podržao Zorana Milanovića u predizbornoj kampanji

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić, gostujući na Federalnoj televiziji, komentirao je posljednje izjave predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića te je naglasio kako se žestoko kaje što je SDP podržao Milanovića u predizbornoj kampanji.

Nermin Nikšić - Oslobodjenje.ba

Komentirajući posljednje navode Zorana Milanovića, koji se u posljednjih nekoliko dana dotakao teme genocida u Srebrenici, ali i političkog stanja u BiH, Nikšić je poručio kako se priča i stavovi Zorana Milanovića definitivno ne poklapaju s pričom koju je predsjednik Hrvatske zastupao prije nekoliko godina.

Žestoko se kajem što sam ja kao predsjednik SDP-a i što je SDP stao iza kampanje Zorana Milanovića, što je dao svoje posmatrače, što smo kao posmatrači učestvovali u tom izbornom procesu i dali zaista ogroman doprinos da suzbijemo zloupotrebu na biračkim mjestima u BiH“, rekao je Nikšić.

Također, Nikšić je naglasio kako je Zoran Milanović prešao sve “crvene linije“.

To nije Zoran Milanović iz kampanje, onaj čovjek kojeg znam. On je u svakodnevnom konfliktu s medijima, političarima, susjednim zemljama i političarima iz susjednih zemalja. Jedini koji su mu prihvatljivi su Milorad Dodik i Dragan Čović. Što se nas tiče, prešao je crvenu liniju“, zaključio je predsjednik SDP-a Nermin Nikšić, piše Klix.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh