Politika

Fadil Novalić uputio telegram saučešća Zoranu Zaevu

Fadil Novalić uputio telegram saučešća Zoranu Zaevu…

Fadil Novalić - Fokus.ba

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić uputio je uime Vlade Federacije BiH i u svoje ime telegram saučešća premijeru Sjeverne Makedonije Zoranu Zaevu povodom nesreće koja se dogodila jutros u Bugarskoj kada se zapalio autobus pun putnika iz Sjeverne Makedonije u kojoj je poginulo najmanje 46 osoba.

S tugoma sam primio jutrošnju vijest o stravičnoj nesreći u kojoj je živote izgubilo na desetine građana Sjeverne Makedonije, a među kojim su i djeca. Naše misli i molitve su uz porodice stradalih i povrijeđenih. Uime Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i u svoje ime porodicama stradalih, građanima Sjeverne Makedonije i Vama upućujem najdublje i iskreno saučešće – stoji u telegramu premijera Novalića, prenosi Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću, prenose Vijesti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh