Politika

Stanivuković demantuje: Snimak star nekoliko godina

“Obavještavamo javnost da video-snimak, koji se danas pojavio na društvenim mrežama i pojedinim medijima, nije nastao u prostorijama Gradske uprave Banja Luka, niti je nastao za vrijeme trajanja mandata gradonačelnika Draška Stanivukovića”, saopšteno je danas iz kabineta gradonačelnika Banjaluke.

Draško Stanivuković Facebook

Oni su naveli da su pojedini mediji naveli da se snimak dešava u prostorijama Gradske uprave i za vrijeme radnog vremena, što kako ističu, nije tačno, te mole da se u skladu sa Kodeksom objavi demanti.

“Takođe, uzimajući u obzir da je video snimak nastao prije nekoliko godina, molimo sve medijske kuće da zarad istinitog i objektivnog informisanja javnosti objave ovo saopštenje”, navode iz Stanivukovićeve administracije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh