Politika

Cvijanović o sastanku sa Schmidtom: “Besmislena priča i galama lidera opozicije”

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović smatra da je besmislena priča i galama koju su lideri opozicije napravili u vezi sa izjavom srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika o sastanku sa Kristijanom Šmitom.

Željka Cvijanović - Vecernji.ba

Ona smatra da je ta tema bespotrebno reprodukovana na taj način.

“Niti je ko rekao `idem i vodim sve`, ili `idemo mi svi`, nego je rečeno hipotetički da postoji takva mogućnost ili varijanta i evo, ako hoćete da pričate, najbolje da pričamo zajedno”, rekla je Cvijanovićeva novinarima u Šipovu.

On je dodala da ne razumije potrebu da se od toga pravi bilo kakva medijska ili neka druga priča.

“Niti imam namjeru da dolivam ulje na vatru, niti da ih posebno komentarišem, samo ne razumijem potrebu da se neko tom temom bavi na taj način. Praviti priču i galamu oko toga je besmisleno”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila zadovoljstvo činjenicom da je na sastancima, na kojima je prisustvovala, a koji su podrazumijevali prisustvo i vlasti i opozicije, postignuto jedinstvo i zajednički stav.

“Ne moram to čak nazvati ni političkim jedinstvom, ali jeste politička zrelost koja je dovela ljude iz različitih političkih partija za jedan sto i koji su definisali neke zajedničke prioritete”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da nema namjeru nikakvim medijskim nastupom da kvari nešto što smatra da je u interesu građana Srpske, a to je upravo ta politička zrelost i zajednički stav, piše “Srna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh