Politika

Željko Komšić čestitao Ramazanski bajram

“Mir, sreću, harmoniju, dobro zdravlje i uspjeh neka donese ovaj veliki praznik nakon svetog mjeseca ramazana, koji je bio ispunjen postom, učenjem, strpljenjem i odricanjem…”

Željko Komšić - Twitter

Povodom Ramazanskog bajrama, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić uputio je iskrene čestitke poglavaru Islamske zajednice u BiH reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću, muftijama, imamima i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i u dijaspori.

– Mir, sreću, harmoniju, dobro zdravlje i uspjeh neka donese ovaj veliki praznik nakon svetog mjeseca ramazana, koji je bio ispunjen postom, učenjem, strpljenjem i odricanjem. Ramazanski bajram je prilika da damo lični doprinos u kreiranju boljeg ambijenta za svakoga, da se međusobno uvažavamo, poštujemo i razumijemo. Njegujmo tradiciju, običaje i kulturu koju vijekovima stvaramo. Uz želju za dobro zdravlje i porodičnu radost, upućujem najsrdačnije čestitke poglavaru Islamske zajednice u BiH reisu-l-ulemi Kavazoviću i svim muslimanima u BiH i u svijetu. Bajram šerif mubarek olsun – poručio je Komšić, saopćeno je iz Predsjedništva BiH, piše “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh