Politika

Denis Zvizdić čestitao Dan slobode medija

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić uputio je svim bosanskohercegovačkim novinarima i zaposlenima u medijima čestitku povodom 3. maja, Svjetskog dana slobode medija.

Denis Zvizdić - Vijesti.ba

– U povodu Svjetskog dana slobode medija upućujem vam iskrenu čestitku i vjerujem da sloboda izražavanja mora biti preduvjet za objektivno, profesionalno i pošteno novinarstvo.

Bez slobodnih medija nema demokratije, a bez slobodnih novinara nema slobodnih medija i zbog toga vas koji svoj posao obavljate profesionalno, podržavam u stalnoj borbi za afirmaciju slobode medija, istinito, pravedno, nezavisno i objektivno informiranje građana.

Sretan vam 3. maj – Svjetski dan slobode medija, naveo je Zvizdić u čestitki, saopćeno je iz njegovog Kabineta, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh