Politika

Senad Hadžifejzović prekrižio Avdu Avdića: Pas lajavac i sluga laje informacije iz izvora koji bi trebao da bude obavještajni

Obavještajna služba, sedmice, osmice i kratke devetke i nihovi plaćenici – paćenici, sluge koje se lažno predstavljaju kao novinari, onda spinuju da Face radi koordinirano s drugim medijima i novinarima u aferi “Respiratori” i pismo

Nakon što je Avdo Avdić, pudlica Osmana Mehmedagića Osmice, direktora Obavještajno – sigurnosne agencije BiH u naručenom pamfletu na svom pištolj-portalčiću, koji služi za obračune sa svima koji misle drugačije od pomenutog Osmice i njegovog šefa Bakira Izetbegovića, predsjednika SDA, prozvao desetak novinara i nekoliko redakcija da tobože združeno djeluju protiv države BiH jer otkrivaju istinu o kriminalno-respiratorskoj hobotnici, uslijedili su brojni odgovori novinara koji su sadašnju pudlicu Av Av nekada smatrali kolegom.

Posljednji je reagirao ugledni novinar Senad Hadžifejzović u večerašnjem programu Face TV.

– Prošle subote, kada se pojavilo anonimno pismo, ja lično sam zvao direktoricu (Sebiju Izetbegović, op.a.). U toku emisije, iz naše režije su zvali desetine puta. I onda kada neće da dođu ljute se na one koji dođu.

Obavještajna služba, sedmice, osmice i kratke devetke i nihovi plaćenici – paćenici, sluge koje se lažno predstavljaju kao novinari, onda spinuju da Face radi koordinirano s drugim medijima i novinarima u aferi “Respiratori” i pismo. Spinuju upravo oni koji su u ovoj emisiji bili bezbroj puta i sami, bez druge strane, koja im nije smjela doći na sučeljavanje, pričali sve što imaju protiv druge strane.

Uživo u ovoj emisiji je jedan sluga (Avdo Avdić, op.a.) sam otvorio bezbroj afera. Jesmo li znali da je pas lajavac? Jesmo? Zašto smo puštali psa lajavca u svoju avliju? Eto, neka laje, jer laje informacije koje su iz izvora koji bi trebao da bude tajni obavještajni izvor.

Nema koga naši producenti nisu zvali na sučeljavanje sa novinarima Raporta koji su otkrili pisma-afere, niko im ne smije doći – kazao je Senad Hadžifejzović večeras pred milionskom publikom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh