Politika

Muzur poručio Čedi Jovanoviću: Naš narod je doktorirao šuplju, nemoj nam mokrih nogu pod jorgan!

Ove koje savjetuješ ako imaš neko konkretno rješenje šapni im, pomozi im, a samim tim ćeš pomoći i svima nama

Načelnik općine Ilidža Nermin Muzur objavio je status na svom Facebook profilu i uputio poruku Čedomiru Jovanoviću nakon što je on gostovao na Face televiziji i vrijeme predviđeno za to iskoristio da brani aferu “Respiratori” i aktere iste.

– To što si skupio kredita, što te gotivimo radi tvojih stavova o BiH, o agresiji na BiH, to što si laf i tako dalje ne daje ti baš za pravo da u jednoj od najgledaniji emisija u BiH dođeš u kožnom i futrovanom prsluku i relativiziraš priču respiratora, nadležnosti države, federacije, kantona, potvrđene optužnice, nesposobne funkcionere i tako dalje.

Cijenimo te zbog gore navedenog, lično si mi drag i lafac si, ali neka, nemoj braniti neodbranjivo i nemoj nas učiti nečemu što svi jako dobro znamo.

Dobro ti nama došao u BiH, odmori u SA, ozdravi nam potpuno. Ove koje savjetuješ ako imaš neko konkretno rješenje šapni im, pomozi im, a samim tim ćeš pomoći i svima nama.

Naš narod je doktorirao šuplju, kod nas se to kaže, nemoj nam mokrih nogu pod jorgan, naveo je Muzur.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh