Politika

Potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović sutra u posjeti Srebrenici

Potpredsjednica Federacije BiH Melika Mahmutbegović, povodom Međunarodnog dana žena, u ponedjeljak će boraviti u Srebrenici-Potočarima, javlja Anadolu Agency (AA).

Melika Mahmutbegović - NAP.ba

Tom prilikom Mahmutbegović će posjetiti MFS-EMMAUS-ov Internatski smještaj u Potočarima te razgovarati sa predstavnicima centra. Planirano je i da Mahmutbegović posjeti i majke Srebrenice i uruči im simbolične poklone, te položi cvijeće i oda počast žrtvama genocida u Memorijalnom centru u Potočarima.

U prostorijama Stranke demokratske akcije Srebrenica planirano je da Mahmutbegović održi sastanak sa Alijom Tabakovićem i predstavnicima inicijative “Moja adresa: Srebrenica“.

Potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović posjetit će Salihu Osmanović, suprugu u genocidu stradalog Rame i majku stardalih Edina i Nermina koja živi mjestu Dobrak, srebreničkom naselju smještenom na samoj granici sa Srbijom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh