Politika

Mićić nakon poraza: “Petrović će imati moju punu podršku”

On je naglasio da je dobro što je SDS Semberija druga politička snaga, te će zajedno sa SNSD i koaliconim partnerima imati stabilnu skupštinsku većinu.

Mićo Mićić - Srna

Očito je da je Ljubiša Petrović u velikoj prednosti i da to neće promijeniti ni glasovi iz inostranstva. I ja mu čestitam na pobjedi. Želim mu od srca da nastavi ono što sam ja radio ovih 15 godina i od mene će imati potpunu podršku u tome, ako je bude tražio, rekao je Mićić.

On je naglasio da je dobro što je SDS Semberija druga politička snaga, te će zajedno sa SNSD i koaliconim partnerima imati stabilnu skupštinsku većinu.

“Jutros sam se čuo sa predsjednikom Dodikom i stabilna skupštinska većina nije upitna. I Petrović će imati našu podršku ukoliko bude htio sa sarađuje sa nama. Meni je i bio cilj i motiv saradnje i dogovora razvoj Grada Bijeljina i projekti u Semberiji. Nisam opterećen time da budem gradonačelnik, mislim o budućnosti Grada Bijeljine i naše djece”, naglasio je Mićić.

Iza lošeg izbornog rezultata, ocjenjuje Mićić, stoji činjenica da su se koalicioni partneri opustili misleći da će on lako dobiti izbore i da ima veliku podršku.

“Mislim da je to i uticaj nekih medija, spekulacija, laži u koje su ljudi povjerovali. Vrijeme će pokazati šta je, ko i zbog čega radio. Nisam se pokajao ni jednog trenutka zbog svega što sam uradio. Bio sam 15 godina u službi građana Bijeljine i biću to opet ako to treba”, naglasio je Mićić, prenosi “Srpskainfo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh