Politika

Šuhret Fazlić novi/stari gradonačelnik Bihaća

Prema preliminarnim rezultatima novi/stari gradonačelnik Bihaća je Šuhret Fazlić.

Šuhret Fazlić - Vijesti.ba

Ovo je večeras na svojoj Facebook stranici objavio pokret Pomak koji su se zahvalili svima na povjerenju, prenose “Vijesti“.

Mi imamo hrabrost da budemo tu gdje jesmo! Mi imamo hrabrost da radimo. Vi ste nam to svojim izlaskom i svojom podrškom itekako potvrdili. Iza ovih osjećanja odanosti i povjerenja zaista stoji veliko hvala”.

“U Bihaću su pobijedili vrijednosti, principi i razum. Bihać večeras može biti radostan. Bihać je večeras položio pravo na širi i sjajniji osmijeh! Želimo siguran i častan grad u kojem ćemo uvažavati jedni druge. Nezavisno od toga kakve pozicije ostvarujemo, tu smo, ne samo za one koji su nam svojim glasovima omogućili da trenutno, ali i od sutra, budemo gdje jesmo. Tu smo za sve građane i građanke našeg Bihaća.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh