Politika

Trivić: “Izbori pokazali da se narod oslobodio straha”

Dodala je da se raduje što RS ulazi u jednu eru u kojoj će svaki čovjek moći da misli i da se toga ne boji.

Jelena Trivić - Vijesti.ba

Ovo je veliki rezultat za cijelu opoziciju ne samo za Banjaluku, nego za opozicioni duh koji smo imali i 2018. koji smo mi utvrdili. Ovo je bitno za budućnost RS da ulazi u jednu fazu pluralizma, a bili smo na ivici da skliznemo u jednoumlje, rekla je Jelena Trivić, nosilac liste PDP-a za Skupštinu grada Banjaluka.

Ono što su protivnici najavljivali da će osvojiti 90 odsto opština, neka znaju da se to neće desiti. RS ne smije da sklizne u jednoumlje. Suština ove pobjede nije u tome da li je to iznio najviše PDP, Draško, ja ili neko drugi, suština je da se narod oslobodio straha. Ne postoji strah, i današnji izbori su to pokazali. Pokazali su još jednu stvar, kada neko pomisli da je na vrhu i da mu niko ništa ne može – to pada“, rekla je Trivić.

Dodala je da se raduje što RS ulazi u jednu eru u kojoj će svaki čovjek moći da misli i da se toga ne boji.

Nadam se da će u Bijeljini biti tako, već imamo naznake gdje su oni proglašavali pobjede, a ipak ćemo pobijediti mi“, dodala je Trivić, prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh