Politika

Osman Ćatić: “Hvala na povjerenju, idemo graditi jači Konjic”

Kandidat SDA Osman Ćatić prema trenutnim rezultatima vodi u utrci za načelnika Konjica.

Osman Ćatić - Vijesti.ba

On se večeras obratio građanima ove opštine.

U ovom trenutku kada pristižu prvi preliminarni rezultati Lokalnih izbora 2020 za našu lokalnu zajednicu imam obavezu da se svima koji su danas izašli na izbore zahvalim što su obavili svoju građansku dužnost, a posebnu zahvalnost upućujem svima koji su danas odlučili svoje povjerenje ukazati meni kao kandidatu Stranke demokratske akcije za načelnika Općine Konjic, kaoi kandidatima SDA Konjic za Općinsko vijeće. Vi ste garant da ovaj grad i općina imaju ljude koji žele i mogu njegov razvoj u budućnosti učiniti snažnijim i jačim za dobrobit svih.

Hvala za podršku, hvala što u nama vidite prijatelje, sugrađanke i sugrađane od akcije koju imaju planove i žele ih ostvariti kako je to i naglašeno u našoj Izbornoj platformi za Lokalne izbore 2020. Svako dobro Vam želim, mnogo zdravlja i ličnog uspjeha na svim poljima, nadajući se da ćemo iz perioda pandemije koronavirusa izaći svi zajedno snažniji i jači. Za Konjic“, poručio je Osman Ćatić.

U borbi za mjesto načelnika općine povjerenje birača dobio je kandidat SDA, Osman Ćatić koji je osvojio preko 80% glasova, od ukupnog broja važećih glasova.

Svoje biračko pravo ostvarilo je 12.225 ili 56,30% birača i sve aktivnosti na biračkim mjestima prošle su u najboljem redu, prenose “Vijesti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh