Politika

Adnan Delić: Obavezno izađite na izbore, glasajte za promjene!

Moj prvi uslov prilikom prihvatanja kandidature bio je da ne budem član nijedne političke partije! Kanditat sam svih građana općine Novi Grad!

Adnan Delić - Radiosarajevo

Moj prvi uslov prilikom prihvatanja kandidature bio je da ne budem član nijedne političke partije! Kanditat sam svih građana općine Novi Grad!

Ne ponašam se fer, ja to živim! Politika konflikta nas je dovela u beznađe! Vodit ćemo politiku rješenja, ne želimo konflikte! U programu je fokus čovjeka, to je naša kapitalna investicija! Cilj nam je da Novi Grad učinimo najrazvijenijom općinom u Federaciji! Naš strateški cilj je da razvojem privrede i ekonomskim razvojem generišemo visokokvalitetna i visokoplaćena radna mjesta!

Želimo posebnu pažnju posvetiti pitanju mladih i budućnosti, pretvaramo se u društvo staraca! Imperativ je i borba protiv korupcije! Moramo oživjeti poslovne zone, privući domaće i strane investiture! Imamo resurs zemljišta, moramo potaći privrednike!

Paradigma uspješne vlasti je da kažemo da smo asfaltirali ulice, uveli rasvjetu! Srce našeg programa je IT softwer park koji planiramo kreirati kao okupljalište kompanija koje dolaze iz tog sektora!

Efendić se treba i mora izviniti svim građanima Novog Grada, jer za osam godina nije obezbjedio javan i transparentan sistem, to su novci građana! Prvo što ćemo uraditi ako pobijedimo jeste da ćemo obići sve mjesne zajednice i razgovarati s građanima, da pokažemo da nismo došli kod njih po glas, već da dobijemo njihovo povjerenje! prenosi “Face”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh