Politika

Mićo Mićić na tribini u Donjem Magnojeviću kod Bijeljine: Bilo “hvatanja za prsa, guranja, ali i šaketanja…

Nemila situacija desila se večeras na predizbornom skupu kandidata SNSD Mića Mićića u Donjem Magnojeviću kod Bijeljine, gdje je bilo “hvatanja za prsa, guranja, ali i šaketanja…

Kako saznaje BN, bilo je i galame i psovke, a sve je počelo tako što je prije početka skupa došlo do verbalnog a potom i fizičkog sukoba između mještana tog sela. U tom obračunu i Mićić je “uhvaćen za prsa”, očigledno zbog prevare koju je napravio Sembercima, koji su u prethodnom periodu bili uz njega.

Na tom predizbornom skupu došla je manja grupa mještana iz Donjeg, Srednjeg i Gornjeg Magnojevića, sela koje se proteže od Ugljevika prema Bijeljini, među kojima je bilo Mićićevih pristalica ali i onih koji to više nisu.

U svakom slučaju, kako nam javljaju mještani, u pitanju je manja grupa ljudi do 15-ak, ali međusobno podijeljenih za i protiv Mićića.

Tvrde da je prvobitno guranje i hvatanje za prsa, psovke i sve što ide uz to pretvoreno u pravu tuču.

Prema tim informacijama, predmet sporenja je bio Mićić, kome nije priređena dobrodošlica kao ni njegovim saradnicima, koji su sa njim stigli u to mjesto na predizborni skup. Teško u toj atmosferi da se i održi predviđeni predizborni Mićićev skup.

Da li je došlo do intervencije poliicje za sada nismo uspjeli saznati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh