Politika

SJEĆATE LI SE NJE? BILA JE U GRANDU, A SAD SE KANDIDOVALA NA IZBORIMA: Pogledajte kako joj izgleda PLAKAT! OGLASILA SE

Riješila da uzme stvar u svoje ruke…

Belma Karšić proslavila se učešćem u Zvezdama Granda pre pet godina, prošle godine je postala majka, a sada je riješila i da se politički aktivira.

Naime, kako piše Grand Online, pjevačica je na svojim društvenim mrežama objavila da će se naći na izbornoj listi jedne stranke.

“Dragi moji prijatelji, ovom prilikom želim da vas obavijestim da sam odlučila da se pridružim Nezavisno Bosanskohercegovačkoj listi, za bolje novo Sarajevo. Na lokalnim izborima 2020. godine nalazim se na listi za Opštinsko veće pod rednim brojem 9. Vrijeme je da se i mi mladi aktivno uključimo u kreiranje svoje budućnosti kako bi ostali u svojoj lijepoj Bosni i Hercegovini”, napisala je Belma, piše pomenuti portal,piše Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh