Politika

VUČIĆ NIJE ZNAO ŠTA POTPISUJE?! POGLEDAJTE REAKCIJU KAD JE VIDIO ŠTA PIŠE U DOKUMENTU: Samo se uhvatio za glavu (VIDEO)

Društvenim mrežama kruži nevjerovatan detalj sa press konferencije iz Bijele kuće tokom potpisivanja sporazuma između Srbije i Kosova u kojoj je, opet, glavni akter predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Naime, brojni korisnici Twittera dijele dio snimka koji je jučer uživo emitovan i to u dijelu kada američki predsjednik čita dio sporazuma prema kojem se Srbija obavezuje da svoju ambasadu u Izraelu iz Tel Aviva premjesti u Jerusalem što je uradilo samo nekoliko država svijeta. S druge strane Izrael će priznati Kosovo kao nezavisnu državu i obratno.

I zaista, na snimku koji je postao pravi hit upadljiva je Vučićeva reakcija baš u tom momentu kada Trump ovo čita i istovremeno čestita Srbiji na ovom potezu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh