Politika

Magazinović: Činjenica je da Đukanović ostaje predsjednik Crne Gore

Član Komisije za vanjske poslove Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, poslanik SDP-a Saša Magazinović izjavio je danas u Sarajevu da je činjenica da Milo Đukanović ostaje predsjednik Crne Gore bez obzira ko formira vladu nakon jučerašnjih izbora.

Saša Magazinović - Vijesti.ba

Odgovarajući na novinarsko pitanje o crnogorskim izborima, Magazinović je dodao da je također činjenica da će u Parlamentu Crne Gore biti više crnogorski orijentisanih poslanika nego onih drugih, ko god bude činio vlast.

“Svi događaji u regiji se prelijevaju iz države u državu jer smo previše mali da se to ne bi dešavalo”, naveo je Magazinović, prenosi “N1“.

Čestitao je crnogorskom narodu na izlaznosti koja pokazuje odgovoran odnos prema državi i institucijama, kao i to da su demokratska država kadra napraviti fer izbore koje niko nije osporio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh