Politika

Bakir Izetbegović i Šefik Džaferović izrazili su saučešće povodom smrti Salke Bukvarevića

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović i predsjednik SDA Bakir Izebegović izrazili su saučešće povodom smrti ministra Salke Bukvarevića.

Salko Bukvarević - Vijesti.ba

Duboko me pogodila informacija da je naš Salko Bukaverić preselio na Ahiret. Dobar insan i dobar ministar, poručio je Izetbegović.

Dodao je da je Bukvarević godinama bio jedan od ljudi po kojima je SDA u Tuzlanskoj regiji bila prepoznatljiva.

Pamtit ćemo kao kao tihog, vedrog i uvijek raspoloženog čovjeka, istinskog patriotu i u ratu i u miru, koji je svaki povjereni posao obavljao vrijedno i istrajno. Njegovoj porodici upućujem iskreno saučešće i molim Boga da im podari strpljenje, naveo je Izetnegović.

“S velikom tugom sam primio vijest o smrti našeg dragog Salke Bukvarevića. Pamtit ćemo ga kao dobrog čovjeka, koji je predano i odgovorno obavljao svaku povjerenu dužnost u korist naše domovine i njenih ljudi, poručio je telegramu saučešća porodici Salke Bukvarevića, Šefik Džaferović.

Molimo Allaha dž.š. da mu podari lijepi džennet, a porodici snagu i sabur u ovim teškim trenucima, naveo je on.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh