Politika

Mostarska lasta na Mektićev način: Bivši ministar prekriven pjenom skočio u rijeku

Bivši ministar sigurnosti BiH i aktuelni zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH – Dragan Mektić, objavio je zanimljiv videoklip na društvenoj mreži Twitter u kojem se pohvalio skokom u rijeku Ukrinu.

Dragan Mektić / Screenshot -Twitter

Mektić se, a prema onome što se može vidjeti na pomenutom videoklipu, odlično zabavljao u dobrom društvu te je djelić te atmosfere podijelio i na društvene mreže.

“Pjena parti na mojoj rijeci Ukrini, trenutno leti mostarska lasta”, poručio je Mektić u opisu videoklipa.

Mektić je jedan od rijetkih političara koji društvenu mrežu Twitter koristi kako bi iznosio svoje lične stavove, a često ulazi u žestoke sukobe kako sa svojim kolegama, tako i s građanima.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh