Politika

Konaković o puštanju Novalića: “Sutra će nam opet o životima odlučivati”

Kao što je ranije objavljeno, Sud Bosne i Hercegovine odlučio je odbiti prijedlog Tužilaštva BiH za određivanje jednomjesečnog pritvora za premijera FBiH Fadila Novalića.

Fadil Novalić i Elmedin Konaković - RadioSarajevo.ba

Jedna od prvih reakcija na puštanje federalnog premijera stigla je od Elmedina Konakovića, predsjednika stranke Narod i pravda.

“Dogovarao sa Fikretom, pripremao ga za tv nastupe, mijenjao štabove da ubrza nabavku, nama javno govorio da ga ne poznaje i da ne zna ništa o respiratorima, svi zajedno falsifikovali ugovore, brisao poruke, mijenjao telefon kad je istraga počela, pisao kinezima.

Pušten da se brani sa slobode.

Fadil Novalić.

Na čelu Vlade FBiH od ovog trenutka ponovo.

Premijer i Bošnjak po mjeri koalicije ‘Petak 13’.

Sutra vjerovatno sjednica Vlade FBiH na kojoj nam o životima odlučuje. Do zadnjeg atoma snage ćemo se protiv vas boriti!”, napisao je Konaković na Facebooku.

Dogovarao sa Fikretom, pripremao ga za tv nastupe, mijenjao stabove da ubrza nabavku, nama javno govorio da ga ne…

Gepostet von Elmedin Konakovic am Sonntag, 31. Mai 2020


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh