Politika

“Stanivukovićeve prijave protiv Dodika su dokaz njegovog ludila i samozaljubljenosti”

Udruženje građana “Istočna alternativa” osudilo je podnošenje krivičnih prijava protiv najviših zvaničnika bh. entiteta Republike Srpske (RS) od strane poslanika PDP-a Draška Stanivukovića, nazivajući taj postupak “sterilnim tumaranjem kastriranog političara”.

Vojin Pavlović - Avaz.ba

U saopštenju za javnost tog udruženja podsjeća se na to da je Stanivuković u januaru ove godine krivičnu prijavu podnio i protiv predsjednika “Istočne alternative”, Vojina Pavlovića, te kako “Stanivukovićevi javni nastupi ukazuju na to da se radi o pogubljenom, nezrelom i razmaženom samoživcu”.

“Stanivukovićeve svakodnevne ludorije takođe pokazuju da se radi o jednoj nezreloj osobi u svakom smislu te riječi i da mu čak ni tužilaštvo ne može pomoći, štiteći ga od samog sebe. Prijave koje Stanivuković svakog dana podnosi protiv svojih političkih neistomišljenika nisu ništa drugo, sem dokaz njegovog ludila i samozaljubljenosti”, navodi se u saopštenju “Istočne alternative”, piše “Slobodna Bosna“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh