Politika

Šarović: “Dodiku su zaprijetili stranci jer trguje suspstancama koje su opasnost za svijet!”

Dodiku su došla dva kurira, jedan stranac a drugi domaći, zaprijetili mu: jedna kompanija u RS-u se bavi opasnim poslom,trguje jednom opasnom supstancom za kreiranje jednog kontrolisanog oružja, uhvaćeni su na djelu!

Mirko Šarović - YouTube

Koja je to supstanca?! Uranijum, hemijsko, biološko oružje? Ta supstanca je zabranjena, a može da posluži za pravljenje oružja koje je globalna prijetnja! Kršili su sankcije prema jednoj zemlji! Dodik je zato poslušan jer su mu prijetili, kazao je ovo u intervjuu za “Face TV” predsjednik SDS-a Mirko Šarović.

“Ne smjenjuju ga jer im treba ovakav popustljiv! Po prirodi je strašljiv, odustaje na pola, ne završi stvari i pokrije se! Ne vjerujte mu nijednu riječ, lažov je! Da, ja, SDS, smo inicijatori i scenaristi smjene članova CIK-a u Parlamentu! Ovo je bila tajna operacija! Šok, zemljotres, nevjerovatan šok za Dodika! Svaki detalj smo razradili, imali i rezervnu opciju!

Razgovarali smo sa Izetebgovićem, Kojovićem, Nikšićem, oni su znali sve! Pripremamo još veća iznenađenja! Ovo je nova parlamentarna većina za osvetu i dobre stvari!”, kazao je Šarović.

Ovo je osveta Dodiku, jesu li stranci, Amerikanci iza ovog plana? Amerikanci su možda nešto načuli. Hoćete li oboriti Vijeće ministara sa Dodikom i formirati novo sa Izetbegovićem, glasilo je jedno od pitanja.

“Tražimo partnere za formiranje novog Vijeća, nakon 100 dana treba razmišljati o smjeni, sat im kuca, odbrojava im, ostalo im je još 15 dana! Dom naroda je prepreka, ali mamo rješenje i za to”, kazao je Šarović.

– Promijenit ćete delegate u Domu naroda?!

Da. Dodik je potpisao ANP jer je želio Vijeće ministara misleći da će sa Čovićem kontrolisati državne institucije i pare! BiH će zbog korone biti na koljenima za par mjeseci ! Mićić i Bjelica su problem SDS-a, Dodik kupuje ljude, ima ogroman novac, na izlaznim su vratima, kazao je Šarović.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh