Politika

Zastupnica SNSD-a u Parlamentu BiH: Za mene je Milorad Dodik bog

Zastupnica SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Sanja Vulić izjavila je danas da je za nju predsjednik SNSD-a Milorad Dodik bog.

Sanja Vulić - Facebook

Nakon što je zastupnik SDP-a Zukan Helez pitao državnu tužiteljicu Gordanu Tadić zbog čega nije uhapsila Milorada Dodika, zastupnici iz reda SNSD-a stali su u zaštitu svog predsjednika.

Za riječ se javila i zastupnica SNSD-a Sanja Vulić koja je rekla da je nedopustivo pozivanje na odmazdu člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

“Za mene Milorad Dodik ne da je Tito, nego je bog”, rekla je Vulić, što je izazvalo zaprepaštenje zastupnika u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Na njeno izlaganje reagovao je predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić koji je rekao da je za njega skrnavljenje izjava da je čovjek bog i da svako mora poštivati i vjerske i ljudske osjećaje drugih zastupnika, prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh