Politika

Milorad Dodik: “(Bh. entitet) Republika Srpska ima pravo na svoje razmišljanje”

Lider SNSD-a Milorad Dodik sinoć je poručio “da Ustavni sud želi da kreira novi sistem vlasničkih i svakih drugih odnosa, što je protivno Dejtonskom sporazumu”.

Milorad Dodik - Twitter

To je nešto što moramo da zaustavimo, prekinemo i da kažemo da to ne može. Ustavni sud se samo tako zove, on je okupacijski sud i želi da kreira novi politički sistem, novi sistem vlasničkih i svakih drugih odnosa. To je protivno Dejtonskom sporazumu i naravno da Republika Srpska ima pravo na svoje razmišljanje i nikada nećemo odlučiti da se odreknemo svog prava da branimo ono što pripada nama. Izgubiti pravo na upravljanje resursima, znači izgubiti slobodu, a Republika Srpska je sinonim za našu slobodu i ne želimo to da izgubimo“, rekao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a.

Sigurna sam da će Prijedor, kao i sve druge opštine i gradovi u RS, prepoznati politiku SNSD-a, a ta politika je mirna i stabilna RS koja čuva i brani svoje nadležnosti“, poručila je potpredsjdnica SNSD-a Željka Cvijanović, piše “N1“.

To je Republika Srpska koja razvija infrastrukturu, i koja popravlja stvari u svim oblastima i nosi odgovornost za određene procese. Mi smo velika partija koja razumije koliki je naš udio u svemu onome što radi jedna koaliciona vlada i što je naša koaliciona politika”, navela je Cvijanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh