Politika

Šarović u Bijeljini: “Nema koalicije sa Miloradom Dodikom”

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je da će na današnjoj sjednici Predsjedništva ove stranke biti riječi o koaliciji u Bijeljini o čemu će biti doneseni odgovarajući zaključci i ponovio da nema koalicije sa SNSD-om.

Mirko Šarović - RTVBN.com

“Moj stav je poznat da nema koalicije sa Miloradom Dodikom, niti projektne koalicije i mandata na pola. Taj stav ću još jednom ponoviti i na sjednici Predsjedništva i ko se ovoga ne bude pridržavao to će značiti da ne možemo biti zajedno”, rekao je Šarović novinarima uoči sjednice Predsjedništva SDS-a u Banjaluci.

On je istakao da će o svim pitanjima biti zauzet stav koji je u interesu SDS-a i podsjetio da o isključenju iz stranke može odlučivati predsjednik stranke, Predsjedništvo i Glavni odbor, prenosi “Srna”.

Potpredsjednik SDS-a Mićo Mićić nije dao izjavu novinarima.

U Banjaluci je počela sjednica Predsjedništva SDS-a nakon koje će biti objavljeno saopštenje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh