Politika

Denis Zvizdić: “Organizovati hitan sastanak i sankcionisati učesnike sa snimka”

On je pozvao na očuvanje kredibiliteta stranke i uvjeren je u hitno sazivanje sastanka i kažnjavanja aktera iz snimka.

Denis Zvizdić - Faktor.ba

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić reagovao je putem svog Twittera profila na aferu oko snimka u kojem je kompromitovan visokopozicionirani član SDA Asim Sarajlić.

Imam potrebu da kažem da ne prihvatam bahato ponašanje, urušavanje integriteta izbora u KO, skandalozne ponude, arogantno privatiziranje ministara i maliciozne prijetnje upućene pojedinim OO SDA, koje su izrekli akteri audiosnimka“, kazao je Zvizdić.

On je pozvao na očuvanje kredibiliteta stranke i uvjeren je u hitno sazivanje sastanka i kažnjavanja aktera iz snimka.

Ako želimo sačuvati kredibilitet SDA i vjerodostojnost proklamovanih kongresnih politika i ciljeva, siguran sam da će biti organizovan hitan sastanak nadležnih organa SDA i adekvatno stranačko, odnosno političko sankcionisanje učesnika sa audiosnimka“, poručio je Denis Zvizdić, prenose “Vijesti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh