Politika

Mićo Mićić: “Sa svima pregovaramo, sa vrhom SDS-a dogovaramo”

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Mićo Mićić izjavio je danas da o mogućim koalicijama na lokalnom nivou uoči izbora sa svima pregovara, a sa vrhom svoje stranke se dogovara.

Mićo Mićić - Srna

Sve su opcije otvorene“, rekao je Mićić na konferenciji za novinare u sjedištu stranke u Bijeljini, piše “Srna”.

On je dodao da je bijeljinski odbor SDS-a jak i jako bitan i želi da nastavi odgovornu politiku prema sugrađanima.

Na pitanje da li ima dopuštenje vrha SDS-a za razgovore sa svim političkim strankama u gradu o koaliciji za lokalne izbore, Mićić je rekao da je to jasno iz ranijih zaključaka Predsjedništva SDS-a o ovoj temi i ponovio da sa svima pregovara, a sa svojom strankom dogovara.

U tom smislu juče sam se dogovarao sa predsjednikom SDS-a Mirkom Šarovićem, postoje određeni koraci, tako da su sve opcije otvorene“, dodao je Mićić.

Mićić je podsjetio na obavezu svih lokalnih odbora SDS-a da u roku od 10 dana naprave prijedloge koalicija, sa kim mogu pričati za naredne izbore, te ocijenio da je upravo vrijeme da se o tome razmišlja.

On je naglasio da nikada neće napustiti SDS.

Ono što naši poslanici rade, kritikujući vrh vlasti, ali i podržavajući projekte koji su dobri, kao što je autoput, to narod prepoznaje, a mi u Bijeljini očekujemo velike projekte i to je nešto što je mnogo bitnije od onoga što neki ljudi pokušavaju da naprave sa pričom da će neko izdati, da je neko izdajnik“, rekao je Mićić.

On je dodao da je Gradski odbor SDS-a na pravom putu da zajedničkim snagama ide, ne u političku borbu, nego u borbu za projekte i građane i da za to imaju punu podršku šire društvene zajednice i velikog broja političara.

Poštovat ćemo sve odluke Predsjedništva SDS-a i Glavnog odbora stranke, ali pokušavamo da mi budemo ovdje svoji na svome, da radimo najbolje u interesu naših građana, a pokazali smo da to znamo“, zaključio je Mićić.

Gradskom odboru SDS-a Bijeljina danas je prišao odbornik u Skupštini grada Ljubiša Petrović, koji je do sada djelovao nezavisno.

Mićić je ocijenio da se njegovim vraćanjem u SDS jača ova stranka u gradu, a Petrović je najavio da će voditi društveno odgovornu politiku u najboljem interesu sugrađana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh