Politika

Željka Cvijanović čestitala Božić

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je Božić…

Željka Cvijanović - Vecernji.ba

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je Božić patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u Republici Srpskoj i BiH.

Neka dan Hristovog rođenja svim vjernicima podari duhovni mir, vjeru i nadu da će vrijeme koje dolazi biti obilježeno istinskim hrišćanskim vrijednostima, posvećenim ljubavi, razumijevanju i poštovanju među ljudima – navela je Cvijanović u čestitki.

Uz iskrene želje da predstojeće božićne praznike vjernici provedu u zdravlju i dobrom raspoloženju, ličnoj i porodičnoj sreći, Cvijanović je uputila tradicionalni hrišćanski pozdrav “Mir Božiji – Hristos se rodi!” – saopšteno je iz Kabineta predsjednice Republike Srpske, piše “Srna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh