Politika

Zoran Tegeltija čestitao pravoslavni Božić

Zoran Tegeltija čestitao pravoslavni Božić.

Zoran Tegeltija - Fena.ba

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija je povodom predstojećeg pravoslavnog praznika Božića uputio čestitke patrijarhu srpskom gospodinu Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u BiH koji praznuju po julijanskom kalendaru.

Uime Savjeta ministara i svoje ime, Vama, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u BiH upućujem iskrene čestitke povodom velikog hrišćanskog praznika Rođenja Gospoda našeg Isusa Hrista i nastupajuće Nove godine.

Želeći da Božić proslavite u miru i zdravlju, ozareni radošću i blagodašću ovog velikog praznika, a Nova, 2020. godina da bude srećnija i uspješnija od prethodne, pozdravljam Vas radosnim pozdravom mira, ljubavi i nade:Mir Božiji, Hristos se rodi!“, navodi se u Tegeltijinoj čestitki, saopšteno je iz Vijeća ministara BiH, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh