Politika

Ni restoran, ni egzotična destinacija: Pogledajte gdje je slavio ministar

Društvene mreže danas su preplavljene novogodišnjim slavljima, a kako se proveo u “najluđoj noći”, objavio je i Malik Garibija, ministar rada, socijalne politike, raseljenih lica i izbjeglica Kantona Sarajevo.

Malik Garibija - RadioSarajevo.ba

Iako, kao većina funkcionera, praznik nije dočekao u nekom ugostiteljskom objektu ili nekoj egzotičnoj destinaciji u svijetu, Garibija kaže da je slavio s najveselijom ekipom u Sarajevu.

“Sretnu i uspješnu 2020. godinu od srca vam želi raja iz Doma Nahorevo”, poručio je Garibija na Twitteru, podijelivši s korisnicima ove društvene mreže i video u kojem se dočarava djelić vesele atmosfere., prenosi “RadioSarajevo“.

Osnovna djelatnost Doma Nahorevo je socijalno, zdravstveno zbrinjavanje odraslih tjelesno invalidnih osoba sa trajnim smetnjama u fizičkom ili psihičkom razvoju, duševno oboljelih i hronično bolesnih osoba, te osoba sa specifičnim oboljenjima ukoliko ne postoje osnovni uslovi za smještaj u vlastitoj ili drugoj porodici, a nije im neophodno bolničko liječenje ili je ono završeno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh