Politika

Lukačeva poruka Stanivukoviću

“Vidimo se na sudu pa ćemo da dokažemo šta se sve dešavalo”.

Dragan Lukač - N1

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković podnio je danas krivičnu prijavu protiv ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača, a Lukačev komentar na to je: “Vidimo se na sudu pa ćemo da dokažemo šta se sve dešavalo“.

Neko ko je pokušavao čitav dan da isprovocira takve situacije, sukobe i uostalom je to na kraju i uspio svojim nedoličnim ponašanjem, ali tu ima dovoljno svjedoka koji mogu sve to da potvrde. Njegov ozljedni list uopšte ne postoji. Ako ste imali prilike da vidite, vidjeli ste da nema nikakve povrede“, poručio je Lukač danas novinarima.

Sve ostalo je laž. Vidjet ćemo se na sudu“, istakao je.

Podsjetimo, na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske koja je bila posvećena Programu reformi Bosne i Hercegovine, došlo je do incidenta kada je Draška Stanivukovića udario Dragan Lukač, piše “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh