Politika

Milorad Dodik ide Drašku Stanivukoviću “na megdan”: Najavio prisustvo na skupu u Banjoj Luci

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će se odazvati pozivu udruženja veterana Odbrambeno-otadžbinskog rata i sutra prisustvovati javnom skupu na parkingu kod parka “Mladen Stojanović” u Banjoj Luci.

Milorad Dodik Draško Stanivuković - Screenshot

Vjerujem da su u parlamentu vidjeli da ponašanje, koji neki pokušavaju da predstave kao odraz nekog modernog vremena i modernizma, ugrožava dignitet institucija i na taj način ruši dignitet same Republike“, izjavio je Dodik novinarima u Doboju.

On je istakao da će skupu prisustvovati kako bi podržao “institucionalnu snagu Republike Srpske“.

Svi imaju pravo danas u Republici Srpskoj koja je slobodna država, da organizuju manifestacije različitog karaktera pa zašto to ne bi imali i veterani“, upitao je Dodik.

U Banjoj Luci su za sutra zakazana dva skupa. Jedan su u 18 sati u Parku “Mladen Stojanović” zakazali opozicionari u Skupštini RS, Draško Stanivuković (PDP), Jelena Trivić (PDP) i Nebojša Vukanović (Klub SDS). U isto vrijeme će udruženja veterana proteklog rata održati kontraskup kojeg zdušno podržava SNSD i Milorad Dodik.

Mladi opozicionari iz PDP-a i SDS-a su skup najavili protiv “Programa reformi” i zbog incidenta na posebnoj sjednici parlamenta RS-a od 23. decembra, kada je ministar MUP-a Dragan Lukač za govornicom Skupštine RS-a udario Stanivukovića, prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh