Politika

Fadil Novalić čestitao Božić

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić je, uime Vlade FBiH i svoje lično, građanima Bosne i Hercegovine katoličke vjere uputio čestitku povodom nastupajućeg Božića.

Fadil Novalić - NAP.ba

Najiskrenije želim da Božić provedete u dobrom raspoloženju i da vam, okruženi članovima porodice, prijateljima i komšijama, ovaj najradosniji kršćanski blagdan donese dobro zdravlje, sreću i svako dobro.

Različitost i isprepletenost nacionalnosti i vjera je, sigurno, najveće bogatstvo koje Bosna i Hercegovina ima, a svi mi imamo dužnost to bogato naslijeđe prenijeti budućim naraštajima. Samo zajedništvom, te očuvanjem svog i poštivanjem tuđeg identiteta, možemo Bosnu i Hercegovinu izgraditi kao državu koju će svi njeni građani zvati svojom domovinom – kaže se u božićnoj čestitki premijera Novalića, prenosi Ured za odnose s javnošću Vlade FBiH, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh