Politika

Poruka Željku Komšiću: “Zbogom mali čovječe, čeka te mjesto na smetljištu istorije”

Suočeni s izvjesnim gubtikom vlasti zbog dogovora SDA, SBB-a i DF-a o formiranju nove većine, funkcioneri i simpatizeri SDP-a i NS-a kao da se međusobno utrkuju koji će uputiti goru pogrdu i težu optužbu na račun lidera DF-a Željka Komšića (ali zanimljivo, ne i Radončića), piše “Slobodna Bosna”.

Željko Komšić - YouTube

Horskom prozivanju Komšića pridružio se i Srđan Mandić, član NS i aktuelni kantonalni ministar komunalne privrede i infrastrukture koji je na svom Twtitter profilu za Komšića napisao:

“obraza mi mog, e neka sam klet, ili ću se tvojim zvati, il’ mi valja mrijet” Uz ovaj refren, zapovjednik demokratske fronte, predao se u ruke “nadmoćnom neprijatelju” , ponizno, onako baš domobranski. Zbogom mali covječe, čeka te mjesto na smetljištu istorije. Mi idemo dalje”, prenosi njegove riječi “Slobodna Bosna“:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh