Politika

Edin Forto: “Duboko smo uvjereni da smo dobro radili posao”

Aktuelni premijer KS Edin Forto iz Naše stranke danas je komentarisao najavu formiranja vlasti u KS od SDA, SBB-a i DF-a koja je usaglašena danas nakon sastanka.

Edin Forto - N1info.com

Puno puta sam u prethodnih godinu dana upitan šta će biti ako bude. Šta će biti ako neki akteri u koaliciji krenu u prekompoziciju vlasti. Prekompozicija vlasti, smjena vlasti je najnormalniji demokratski proces ako se dešava u skladu sa zakonom. Onog trenutka kada 18 zastupnika digne ruku, to će se desiti“, kazao je Forto.

Meni je žao dvije političke stranke od šest koje su formirale vlast, što su odlučili izaći iz projekta koji je dobar. Imamo pouzdane informacije sa mjerenjima o zadovoljstvu građana. Duboko smo uvjereni da smo dobro radili svoj posao i nastavit ćemo raditi dok se ne desi sljedeći korak. Potrebno je 18 ruku, do tada mi nastavljamo raditi profesionalno i predano“, dodao je Forto, piše “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh