Politika

Mladi političar Ivan Begić izveo performans u Banjoj Luci i izazvao bijes SNSD-a

Predsjednik mladih PDP-a Ivan Begić danas je u Banjoj Luci održao još jedan u nizu performansa, a koji je također izazvao reakciju.

Ivan Begić - Screenshot

Begić je, naime, na “Krivi sat” u centru grada postavio znak zabrane prolaska za pješake, uz poruku “Krivi sat je dokaz da je kod nas sve krivo“, a potom je snimak objavio na društvenim mrežama, piše “Klix“.

Reakcija je stigla iz vladajućeg SNSD-a, a zastupnik ove stranke u Narodnoj skupštini RS-a Denis Šulić u izjavi za ATV poručio je Begiću da prilikom slanja političkih poruka ne treba da skrnavi spomenike, u ovom slučaju, kako je reako, žrtvama razornog zemljotresa u Banjoj Luci.

Jedini koji ovdje nešto skrnave su gospoda iz RTRS-a, ATV-a i SNSD-a sa svojim portaloidima i političarima sa smetlišta istorije poput Rajka Vasića. Oduzeli ste nam život dostojan čovjeka, skrnavite nam slobodu kretanja, slobodu misli, slobodu mirnog okupljanja, sad vam tobože problem komad papira koji razotkriva vaše licemjerstvo, samovolju i teror“, bio je odgovor Begića.

Inače, on je došao u fokus šire javnosti tako što je skinuo transparent Milorada Dodika i Aleksandra Vučića sa vijadukta na autoputu “9. januar”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh