Politika

Radmanović ne želi da SDS i PDP odlučuju u ime RS u Parlamentu BiH

Potpredsjendik SNSD-a i član Kolegijuma Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović izjavio je da je potez SNSD-a o imenovanju članova komisija u ovom Parlementu uslijedio kao reakcija na prijedlog poslanika iz PDP-a i SDS-a za izmjenu poslovnika o radu Parlamentarne skupštine BiH.

Nebojša Radmanović - RTRS.tv

Radmanović je rekao da prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike Srpske, jer ukoliko bi taj prijedlog prošao on bi omogućio da u budućnosti neko drugi odlučuje u ime Republike Srpske u tom tijelu, prenosi “RTRS“.

Nebojša Radmanović, potpredsjednik SNSD-a

Konferencija za novinare potpredsjednika SNSD-a Nebojše Radmanovića #UZIVO #RTRS #RTRSVijesti

Gepostet von RTRS vijesti am Samstag, 16. November 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh