Politika

Nekadašnji direktor SDP-a Zoran Blagojević prešao u SDA

Zoran Blagojević će na Kongresu EPP koji će se održati u Zagrebu početkom naredne sedmice biti delegat u ime SDA BiH i u narednom periodu predstavljati SDA u ovoj najvećoj političkoj grupaciji unutar Evropskog parlament.

Zoran Blagojevic- Fokus

Zoran Blagojević, nekadašnji direktor SDP-a i portparol KO SDP-a Tuzlanskog kantona, u prisustvu Salke Bukvarevića i Salke Zildžića, potpisao je pristupnicu u Gradskom odboru Stranke demokratske akcije (SDA), piše “Fokus“.

Posljednjih godina Blagojević obnaša funkciju savjetnika federalnog premijera Fadila Novalića, a iz SDP-a je isključen 2017. godine. Inače, Blagojević je bio pripadnik Armije RBiH, a odlikovan je najvišim priznanjem ”Zlatni ljiljan”.

– Zoran Blagojević će na Kongresu EPP-a, koji će se održati u Zagrebu početkom naredne sedmice, biti delegat u ime SDA BiH i u narednom periodu predstavljati SDA u ovoj najvećoj političkoj grupaciji unutar Evropskog parlamenta – saopćeno je iz Gradskog odbora SDA Tuzla.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh