ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Politika

Čović očekuje “određeni iskorak” u narednim danima

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović u Odžaku održao sastanak s predsjedništvom Općinskog odbora HDZ-a BiH Odžak, te razgovarao sa izaslanstvom Udruga proisteklih iz Domovinskog rata općine Odžak.

Dragan Čović- HDZ BiH

Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Odžak i izaslanik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Ilija Ilić izvjestio je Čovića o provedenom unutarstranačkom izbornom procesu, ali i aktivnostima koje provodi i planira HDZ BiH u Odžaku. Ilić je istaknuo i dobru suradnju sa svim razinama izvršne i zakonodavne vlasti prilikom apliciranja te provedbe određenih infrastrukturnih projekata važnih za Odžak. Naglašeno je, kako treba unaprijediti i proširiti svaki vid suradnje pri realizaciji istih.

Čović je u svom obraćanju govorio o trenutnoj političkoj situaciji, kao i formiranju svih razina vlasti kroz vođene pregovore. Također, izrazio je očekivanje kako će se u narednim danima uraditi određeni iskorak pri konačnom dogovoru oko uspostave vlasti.

Podržao je sve prezentirane unutarstranačke aktivnosti, te se osvrnuo na one aktivnosti koje treba odraditi u godini pred Lokalne izbore.

“HDZ BiH sa partnerima iz Hrvatskog narodnog sabora planira dobiti uvjerljivo povjerenje na Lokalnim izborima u svim sredinama gdje su Hrvati većina, pa tako i u Odžaku”, naglasio je Čović.

Čović se danas se u Odžaku sastao i sa izaslanstvom Udruga proisteklih iz Domovinskog rata općine Odžak. Na sastanku je razgovarano o situaciji u kojoj se nalaze hrvatski branitelji i braniteljske udruge na području Odžaka te zahtjevima branitelja. U budućem razdoblju suradnja će se podići na veću razinu a imenovani dužnosnici svih razina vlasti biti na raspolaganju braniteljima i braniteljskoj populaciji u daljnim koracima koji su potrebni za nastavak suradnje kao i institucionalno ostvarivanje prava branitelja.

Nakon održanih sastanaka Čović sa stranačkim izaslanstvom Odžaka obišao je vodocrpilište Jošava – Potočani koje je od velike važnosti za Odžak. Konačnom izgradnjom vodocrpilišta oko tisuću i 350 stanovnika s tog područja riješiti će dugogodišnji problem s nedostatkom pitke vode. Na kraju susreta organizirano je druženje sa mještanima, piše “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh