Politika

Stanivuković i Trivić danas čitaju vijesti ispred RTRS

Opozicioni poslanici iz RS Draško Stanivuković i Jelena Trivić danss će u 16 sati ispred RTRS-a čitati i voditi dnevnik.

Jelena Trivić i Draško Stanivuković - Nezavisne.com

Naša želja je da se borimo za objektivnost medija, da građani stvarno znaju šta se dešava. Danas mi, kao narodni poslanici želimo da stvarno prikažemo šta se dešavalo u proteklih 7 dana, te da se borimo za novi Zakon o RTRS-u, kaže Stanivuković.

Stanivuković dodaje da oni građani koji plaćaju RTV taksu, a nemaju mogućnost da čuju istinu imaju priliku da dođu i uživo poslušaju vijesti, koje će biti jednake prema poziciji i prema opoziciji, kao i svakom građaninu.

Poslanici kažu da su dobrodošli svi oni građani koji žele da prenesu neku svoju vijest, istinu ili problem koji ih muči, a Javni servis, kao servis svih građana nikada nije htio da to prenese, poput ubistava, raznih problema sa infrastrukturom, javnim institucijama i slično, pišu “Vijesti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh