Politika

PDP: Staša “Ustavotvorac” Košarac u javni prostor iznosi smeće

Postaje simpatično kako na svako oglašavanje bilo koga iz PDP-a, SNSD pusti svoje lajače, poput Staše Ustavotvorca Košarca i kvazipatriotskih kvazinevladinih organizacija, da u javni prostor iznose laži i bajke dostojne braće Grim, saopštio je PDP a.

Partija Demokratskog Progresa (PDP) - Screenshot/YouTube

“Ti likovi, pisci Ustava BiH bez Republike Srpske, plaćenici bez mrve časti i njihovi komentari nisu dostojini reakcije, ali bilo bi dobro da SNSD, kao ozbiljna stranka, jednom pusti nekoga ko će argumentima i činjenicama potkrijepiti njihove tvrdnje o djelovanju PDP-a i SDS-a u Sarajevu.

Zato ih pozivamo da jednom izađu sa bilo kakvim dokazima o svojim tvrdnjama, umjesto neistina koje svakodnevno plasiraju. Bilo bi dobro i da te dokaze iznese neko ozbiljan, odgovoran i vrijedan komentara. U suprotnom, samo će po ko zna koji put pokazati da su stranka koja u javni prostor iznosi smeće, među narod razdor, a da riječi istina i odgovornost nikako ne mogu u istu rečenicu s njima”, kaže se u saopštenju PDP-a, a koje prenosi “BN“.

Šef poslaničkog kluba SNSD-a Staša Košarac danas je iznio optužbe na SDS i PDP da rade za “unitarnu BiH” u Sarajevu, dok je predsjednik Udruženja građana “Istočna alternativa” Republike Srpske Vojin Pavlović, za koga se tvrdi da je SNSD plaćenik, iznio optužbe na račun rada bivšeg srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića i šefa bh. diplomatije Igora Crnatka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh