Politika

Damir Marjanović komentarisao ostavku

Donedavni član Predsjedništva Naše stranke Damir Marjanović, koji se sa te pozicije povukao prije nekoliko dana, tim se povodom oglasio na društvenim mrežama.

Damir Marjanović - Vijesti.ba

Marjanović je kazao da će biti prilike da se dostojanstveno i civilizirano prodiskutiraju mnoge stvari koje su se dešavale u posljednjih više od godinu dana.

Od neispunjenih obaveza iz predizborne kampanje, izrečenih neistina tokom unutarstranačkih izbora, nepoštivanja smjernica ranijeg Predsjedništva u različitim pregovorima, kažnjavanja neposlušnih, nagrađivanja poslušnih i još mnogo toga – napisao je Marjanović stavke koje ocjenjuje kao sporne u radu stranačkog rukovodstva, predvođenog predsjednikom Naše stranke Predragom Kojovićem, prenosi “Faktor“.

Iskoristio je Marjanović priliku da, kako je kazao, podsjeti pojedince da nije bio samo dvije sedmice u Predsjedništvu, kako se da naslutiti iz nekih izjava, nego dovoljno dugo da bih imao itekako dobar razlog za svoj čin.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh