Politika

Željka Cvijanović o DNS-u: “Moguće da postoje problemi”

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je nakon odluke DNS-a da zaustavi dalje djelovanje u okviru sporazuma sa koalicionim partnerima da je moguće da postoji neki problemi koji su doveli do toga, ali da smatra da ih razgovorom treba rješavati.

Željka Cvijanović - Depo.ba

Ne znam šta znači to ‘zamrzavanje’ koalicionih partnera. Ako je to neko vrijeme da se uzme predah, da se nešto unaprijedi, onda to razumijem i onda je to u redu“, rekla je Cvijanovićeva novinarima u Ritešiću kod Doboja.

Ona smatra da se odnosi u koaliciji treba stalno da preispituju, dotjeruju i otklanjaju određeni probleme.

Moguće da imaju neki problemi koji su doveli do toga, ali u suštini ovo je koalicija koja traje oko 20 godina, u različitim formama… Kada se dese neki poremećaji onda treba sjesti, razgovarati i rješavati te probleme – zaključila je Cvijanovićeva.

Predsjedništvo DNS-a odlučilo je danas da zaustavi dalje djelovanje u okviru sporazuma sa koalicionim partnerima, piše “RTRS“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh