Politika

Clinton se u razgovoru sa Džaferovićem zanimao za napredak BiH

Član Predsjedništva BiH Džaferović i bivši predsjednik SAD Clinton susreli su se u Parizu, gdje prisustvuju komemoraciji povodom smrti bivšeg predsjednika Republike Francuske Jacquesa Chiraca.

No image - Haber.ba

Clinton je pokazao interes za aktuelnu situaciju u Bosni i Hercegovini i njen napredak u euroatlanskim integracijama.

Džaferović – Macron (30. 9. 2019.)

Prijem u Jelisejskoj palati, kod predsjednika Republike Francuske Emmanuela Macrona, nakon održane komemoracije.

Gepostet von Šefik Džaferović am Montag, 30. September 2019

Član Predsjedništva BiH Džaferović iskoristio je ovu priliku da se zahvali bivšem predsjedniku SAD-a Clintonu za sve što su on i njegova administracija uradili za Bosnu i Hercegovinu. Posebno je naglasio ulogu koju je bivši američki predsjednik, zajedno sa preminulim francuskim predsjednikom Chiracom, imao u postizanju Dejtonskog mirovnog sporazuma, prenosi “Klix“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh