Politika

Field se fotografisao sa Komšićem i reisom Kavazovićem pred odlazak u London

Ambasador Velike Britanije u BiH Matthew Field objavio je zajedničku fotografiju sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Željkom Komšićem i reisu-l-ulemom IZ u BiH Huseinom Kavazovićem na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Komšić, Field i Kavazović- Faktor

Kako je naveo, riječ je o fotografiji pred polazak za London gdje će sva trojica učestovati na komemoraciji bivšem visokog predstavniku u BiH Paddyju Ashdownu, prenosi “Klix“.

“Na aerodromu, na putu za London na komemoraciju lordu Ashdownu. Uvijek je imao velike nade za ovu zemlju i njene ljude-ostavština koju pokušavamo nastaviti… Drago mi je da predsjedavajući Predsjedništva BiH Komšić i reisu-l-ulema Kavazović također idu na komemoraciju, ali i na druge sastanke”, naveo je Field.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh